Lant de pet-uri

Crucea Rosie Sibiu trage inca odata un semnal de alarma cu privire la protectia mediului. Pentru cel de-al treilea an consecutiv acestia au intins pe Bulevardul Nicolae Balcescu “Lantul de PET-uri”. Actiunea a avut loc in cadrul Saptamanii Nationale a Voluntariatului.

Tinerii voluntari de la Crucea Rosie au vrut sa atraga miercuri atentia cu privire la protectia mediului. Acestia au iesit pe Corso de Sibiu si au facut un lant din sticle de plastic. Actiunea a avut menirea de a educa spectatorii sa nu mai arunce la intamplare gunoaiele. La actiune au participat aproximativ 20 de tineri. Acestia au avut cu ei cativa saci plini cu sticle si o sfoara pe care au prins sticlele. Sfoara s-a intins pe tot bulevardul Nicolae Balcescu.

One thought on “Lant de pet-uri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Autobuze si autormate de tichete noi

Servicii mai bune din partea societatii de transport public. in incercarea de a satisface necesitatile sibienilor au mai fost achizitionalte 4 autobuze de mare capacitate si au mai fost instalate inca trei automate de bilete. Acestea au fost montate pe Soseaua Alba Iulia, pe Calea Cisnadiei si in Gara. In […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro