Lansare de carte

Hila Ovidiu

Ioana Barbulescu si Gabi Roman, doua tinere autoare, au lansat miercuri seara o carte despre femeile de succes din Sibiu. Cartea “Femei Puternice. Femei de succes” a fost primita cu entuziasm de numeroasele personalitati prezente la eveniment.

Intr-o atmosfera degajata si plina de caldura a fost lansata la Sibiu cartea “Femei Puternice. Femei de succes”, semnata de doua tinere si talentate autoare, Ioana Barbulescu si Gabriela Visan. Intentia celor doua autoare a fost clar aceea de a scoate in evidenta doamnele de succes ale Sibiului, care reusesc sa se detaseze de barbati si sa se afirme pe cont propriu. In carte sunt prezentate 60 dintre femeile de succes ale Sibiului. Ce inseamna o femeie de succes explica chiar una dintre autoarele volumului. Introducerea cartii in fata publicului select si numeros a fost facuta de Sabin Luca directorul Muzeului National Brukenthal. La sfarsit, femeile de succes prezentate in carte au fost recompensate si cu diplome de onoare pentru meritele lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Gradinile Brukenthal in atentia publicului

Muzeul National Brukenthal va imbie sa fugiti de caldura de afara si sa descoperiti…fascinatia gradinilor, de la Sibiul epocii baroc la Palatul Brukenthal de astazi. Vorbim atat despre gradinile in sine ci si despre expozitia gazduita de salile de expozitii temporare. Acolo veti putea admira imagini din timpul constructiei gradinilor. […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro