La un pas de tragedie

Hila Ovidiu

Un sofer de 22 de ani a fost la un pas de a provoca o tragedie pe drumul ce face legatura intre Sibiu si Cisnadie. Barbatul a virat brusc dreapta pentru a evita coliziunea cu un autoturism aflat in fata sa si care a incetinit brusc, insa a lovit in plin doua femei care erau pe marginea drumului, si care aveau in brate cate un bebelus de 3, respectiv 6 luni. Din fericire cei doi bebelusi au suferit rani usoare, dar una dintre femei a ajuns in spital in stare grava.

O fractiunea de secunda fost cat pe ce sa fie letala pentru doua tinere care stateau pe marginea drumului si faceau autostopul cu pruncii in brate. Accidentul s-a petrecut pe DJ 106c, care face legatura intre Sibiu si Cisnadie. Un sofer de 22 de ani a incercat sa evite impactul cu masina care circula in fata sa si care a incetinit brusc, virand la dreapta. Insa le-a lovit in plin pe cele doua mame care isi tineau in brate pruncii de 3, respectiv 6 luni. Numai o minune a facut ca bebelusii impreuna cu una dintre cele doua tinere sa scape cu rani usoare. Cealalta femeie, in varsta de 23 de ani a fost ranita grav si a fost transportata de urgenta la spital. Desi nu era baut, tanarul sofer va avea de dat cateva explicatii in fata politistilor.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Viaductul Gara Mica si alte trei strazi intra in lucru

Viaductul Gara Mica si alte trei strazi vor intra in lucru in perioada urmatoare. Miercuri au fost semnate contractele pentru aceste lucrari. Este vorba de reparatii capitale la viaduct, lucrari de reabilitare a retelelor de apa si canalizare si lucrari de reparatie si modernizare a carosabilului pe strazile Masinistilor, Resita […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro