La un pas de moarte din cauza vitezei

Hila Ovidiu

Lipsa experientei la volan era sa il bage in pamant atat pe sofer cat si pe cel care se afla in dreapta lui. Un tanar in varsta de 18 ani a calcat prea tare pedala de acceleratie si a produs un accident rutier in urma caruia masina in care se afla s-a facut zob. Totul s-a petrecut la miezul noptii pe o strada din Medias.

Un tanar in varsta de 18 ani si prietenul sau cu un an mai mare si-au vazut moartea cu ochii in cursul noptii dupa ce au fost implicati intr-un accident rutier. Vinovat pentru producerea evenimentului rutier a fost tanarul de 18 ani care, desi nu detinea permisul de conducere decat de foarte putin timp, a calcat prea tare pedala de acceleratie. A pierdut controlul intr-o curba, a lovit un gard metalic, a fost proiectat intr-un zid de beton iar apoi s-a rasturnat cu masina in mijlocul soselei. Cei doi tineri au fost grav raniti, au fost adusi la Spitalul din Sibiu unde au si ramas internati pentru ingrijiri medicale si controale amanuntite. Soferul vinovat de producerea accidentului va raspunde penal pentru fapta sa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Astra film, o adevarata platforma educationala

Astra Film Festival isi largeste tot mai mult aria de activitate. Pe langa Astra Film Junior, cel mai cunoscut festival de film documentar din Europa devine si platforma de initiere si lansare pentru tinerii care isi doresc sa realizeze filme documentare. Festivalul Astra Film se transforma intr-o platforma educationala. 3 […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro