La un pas de moarte

Hila Ovidiu

S-au scurs clipe de groaza pentru un muncitor din Medias care lucra la schimbarea retelei de apa de pe strada Stadionului. Barbatul a stat mai bine de patru ore ingropat in pamant pana la brau, la 5 metri adancime, dupa ce malul santului in care sapa s-a surpat. Pompierii au depus eforturi supraomenesti si au reusit sa-l scoata in viata.

 

Ultima zi de lucru din aceasta saptamana a unui muncitor care lucra la realizarea sistemelor de apa si canalizare de pe strada Stadionului din Medias a fost cat pe ce sa se termine tragic. Barbatul sapa la un sant in momentul in care malul s-a surpat peste el, si l-a ingropat pana la brau in pamant, la 5 metri adancime. Colegii de servici au sarit imediat in ajutorul barbatului si au chemat si pompierii. Acestia s-au chinuit mai bine de 4 ore ca sa-l scoata din capcana de pamant, mai ales ca malurile santului nu erau consolidate si riscau sa se prabuseasca peste salvatori in orice moment. In cele din urma barbatul a fost scos teafar la suprafata. Dupa investigatiile de la fata locului, barbatul nu a necesitat internare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Katie Holmes e fericită

Katie Holmes nu are regrete după ce a divorţat de Tom Cruise. Conform prietenilor, actrita se simte eliberată şi nu mai are nici o grijă. Înainte, nu putea să-şi gestioneze cariera aşa cum ar fi vrut. Katie Holmes şi Tom Cruise au împreună o fetiţă, pe Suri, iar despărţirea lor […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro