La un pas de „Final Destination” pe DN 14

Accident demn de  “Final Destination” pe DN 14 la iesirea dinspre Tarnava spre Sibiu. Intr-o curba, soferul unui ansamblu tir incarcat cu lemne a pierdut controlul volanului si s-a rasturnat pe sosea. Lemnele au cazut peste o masina iar un alt autoturism a iesit in decor in incercarea de a evita impactul cu autotrenul. 4 persoane au fost ranite in urma acestui eveniment rutier.

Reprezentantii Politiei Sibiu spun ca evenimentul rutier s-a produs pe DN 14 la iesirea din Tarnava spre Sibiu, pe un sector de drum in curba, unde cel mai probabil pe fondul vitezei excesive, un ansamblu tir incarcat cu lemne s-a rasturnat pe carosabil. Bustenii au rupt chingile si s-au pravalit peste o masina care venea din sens opus. In incercarea de a evita impactul, soferul aflat in spatele tir-ului a tras dreapta de volan si s-a rasturnat in sant. In urma impactului mai multe persoane au fost ranite iar traficul a fost blocat total pentru cateva zeci de minute.

In urma accidentului 4 persoane au fost ranite. Doua dintre ele au fost preluate de SMURD. Este vorba despre o femeie care acuza escoriatii si dureri in piept si un barbat cu dureri lombare. Echipajele Serviciului Judetean de Ambulanta Sibiu au preluat celelalte doua victime, o femeie in varsta de 31 de ani cu traumatisme la maini siun barbat in varsta de 58 de ani cu traumatisme la coloana.

No Comment

Leave a Reply

*

*

POPULAR POSTS