La Sibiu ar putea avea loc o noua campanie de dezinsectie

Hila Ovidiu

Lunile de vara ar putea aduce o noua campanie de dezinsectie in situatia in care Sibiul se va confrunta cu probleme la fel de mari ca si anul trecut in privinta capuselor. Vara trecuta municipalitatea sibiana a cheltuit pentru deratizare 55 de mii de lei si dezinsectie aproape 50 de mii de lei. Dintre acestia aproape 10 mii au fost folositi numai pentru substante de starpire a cuiburilor de capuse.

Actiunea de dezinsectie de anul trecut nu a impiedicat populatiile de capuse sa faca victime si anul acesta. In vara anterioara municipalitatea a cheltuit zeci de mii de lei pentru deratizare. Cel mai probabil daca va fi nevoie actiuni de dezinsectie vor avea loc si in acest an. Acestea se realizeaza de obicei in perioada iulie-august cand lipsesc precipitatiile. Atentie insa!!! Paza buna trece primejdia rea, ceea ce inseamna ca daca vrem sa scapam de astfel de probleme este bine sa ne luam masuri de precautie. Actiunile de dezinsectie si deratizare au fost realizate in vara lui 2011 in toate parcurile si zonele verzi din municipiu. Tratamentul impotriva capuselor a fost aplicat pe o suprafata de 400 de mii de metri patrati si a costat 9600 de lei fara tva. Tot in vara trecuta au mai fost realizate tratamente impotriva tantarilor. Deratizarea a fost efectuata pe o suprafata de 2.500.000 de metri patrati.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Nu uitati de declaratia privind taxa pe valoare adaugata

Directia Generala a Finantelor Publice Sibiu le reaminteste contribuabililor ca au obligatia de a depune declaratia privind taxa pe valoarea adaugata, pana in data de 25 inclusiv a lunii următoare celei în care a intervenit exigibilitatea taxei. Directia Generala a Finantelor Publice Sibiu readuce in atentia contribuabililor obligativitatea depunerii Declaratiei […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro