La Muzeul National Brukenthal au poposit in noaptea trecuta peste 36.000 de vizitatori

admin

În cadrul proiectului Noaptea Muzeelor 2017, Muzeul Naţional Brukenthal a fost vizitat de 18.900 persoane. Vizitatorii au putut, în acest an, când Muzeul Naţional Brukenthal sărbătoreşte Bicentenarul, să vadă noile expoziţii deschise la etajul I al Palatului din Piaţa Mare. Doar cu ocazia Nopţii Muzeelor, traseul de vizitare a cuprins, în avanpremieră, şi sectoarele aflate încă în proces de amenajare, ce urmează să intre în circuitul permanent din a doua jumătate a anului 2017: biblioteca şi cabinetul de curiozităţi dela etajul al II-lea. De asemenea expoziţia „Capodopere din colecţia Brukenthal” a fost mărită putând fi văzute 34 tablouri alături de alte piese de mobilier, ceasuri de epocă şi altoreliefuri renascentiste.
Muzeul Naţional Brukenthal mulţumeşte pe această cale tuturor vizitatorilor, care au păşit pentru câteva clipe în Palatul din centrul Sibiului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Astazi ii sarbatorim pe Sfintii Imparati Constantin si Elena

Biserica Ortodoxa ii praznuieste pe 21 mai pe Sfintii Imparati Constantin si mama sa, Elena. Constantin cel Mare s-a nascut in orasul Naissus (Nis, Serbia) in jurul anului 274. A devenit suveran al intregului Imperiu Roman dupa invingerea lui Maxentiu si a lui Liciniu. Potrivit marturiilor lui Eusebiu si Lactantiu, […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro