La multi ani, Mircea Ignat

Hila Ovidiu

Mircea Ignat isi sarbatoreste ziua de nastere prin doua expozititii vernisate intr-o singura saptamana. Prima dintre ele a fost vernisata la Casa Albastra si se numeste “Opera deschisa”. Cea de-a doua impodobeste Centrul Cultural Habitus.

La implinirea a 6 decenii de existenta artistul Mircea Ignat scoate la lumina cele mai seama lucrari de pictura si sculptura realizate in ultimii 22 de ani. Expoztitia retrospectiva se gaseste la Sala Multimedia a Casei AlbastreCea de-a doua expozitie din aceasta perioada poate fi vazuta la Centrul Cultural Habitus. Aici artistul si-a expus lucrarile reralizate in ultimul an. Mircea Ignat este autorul a 24 de expozitii in tara, 8 in afara tarii si alte 65 de prezentari expozitionale colective in tara si strainatate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Comedie la cinema arta

Monica Barladeanu, Alina Berzunteanu si Ion Besoiu vin pe marile ecrane. Filmul ,,Despre oameni si melci” ruleaza pana in 11 Oct la Cinema Arta Sibiu. In aceasta productie veti descoperi povestea unui grup de muncitori care lucreaza intr-o fabrica aflata in faliment, in Romania de la inceputul anilor ’90. Totul […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro