L-au scapat pe scari

Hila Ovidiu

Un bracardier de la Spitalul Judetean Sibiu poate fi cercetat pentru omor. Acesta este acuzat ca ar fi scapat pe scari un pacient care la cateva zile dupa incident, a decedat. Membrii familiei sunt hotarati sa faca reclamatie la Spital si la Politie.

Barbatul avea 62 de ani si locuia in Sibiu. El era internat la oncologie iar saptamana trecuta a cazut pe scari, in cap, in timp ce era transportat la radiografie. In urma cazaturii pacientul a suferit o hemoragie iar miercuri dimineata a murit.  Medicii spun ca au vrut sa il opereze, insa riscul era prea mare . Barbatul a facut o hemoragie craniana, si a decedat. Martorii spun ca pacientul a cazut pe scari, se deplasa pe jos, si era insotit pe un infirmier. Fiul pacientului decedat, spune ca va depune plangere impotriva spitalului si a persoanelor care s-au ocupat de tatal sau. Anchetatorii spun ca verdictul va fi dat in urma examenului medico-legal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Solicitanti din 21 de judete ale tarii au venit la intalnirea cu angajatorii germani

Aproximativ 100 de oameni si-au incercat miercuri norocul in speranta ca vor obtine un loc de munca in Germania. Inca de la primele ore ale diminetii oamenii au luat cu asalt Centrul de Formare Profesionala al Ajofm Sibiu. Au fost prezenti solicitanti din 21 de judete ale tarii. Intrevederile dintre […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro