Klemens spune „pas” functiei de inspector general adjunct

Hila Ovidiu

Inspectoratul Scolar Judetean Sibiu ar putea ramane fara inspector general adjunct dupa ce Christine Manta Klemens s-a retras din concurs pe ultima suta de metri. Concursul pentru inspectori adjuncti a avut loc saptamana trecuta la Bucuresti. Cel mai probabi, Klemens va ramane in functie pana la organizarea unui nou concurs.

klemensDupa ce in urma cu o luna de zile Stefan Firu obtinea concursul pentru postul de inspector general, luna aceasta, la finele saptamanii trecute mai exact, urma sa dea probele si Christine Manta Klemens, cea care a detinut pana acum functia de inspector adjunct. Numai ca, aceasta s-a razgandit pe ultima suta de metri chiar daca initial a anuntat ca va participa la concursul pentru inspector general adjunct. Cel mai probabil aceasta va ramane in functie pana la finele anului scolar, sau pana in luna iulie cel tarziu cand va fi organizat un nou concurs pentru ocuparea acestei functii. Pana la acest moment nu se stie cu exactitate ce a facut-o sa se razgandeasca in privinta participarii la concurs. Intrebata in urma cu doua luni de zile, in cadrul unei conferinte de presa, daca va participa sau nu la concursul de inspector, doamna Klemens se declara la acea vreme indecisa invocand probleme de sanatate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Incendiu la Rasinari

Un barbat de aproximativ 50 de ani si-a pierdut viata in cursul acestei zile in urma unui incendiu. Din intregul imobil a ars doar incaperea in care se afla acesta. Nu se stiu momentan cauzele producerii incendiului. Saptamana a inceput cum nu se poate mai rau pentru locuitorii comunei Rasinari. […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro