KLAUS IOHANNIS A VENIT DE CATEVA MINUTE IN PIATA UNIVERSITATII

Hila Ovidiu

ACTUALIZARE : Președintele Klaus Iohannis a declarat, după vizita de duminică seara la manifestația din Piața Universității, că a văzut “foarte multă revoltă, dar și speranța că lucrurile se pot schimba”.

“Am fost în seara aceasta în Piața Universității și am stat de vorbă cu oamenii. Am văzut foarte multă revoltă, dar și speranța că lucrurile se pot schimba. Le-am spus celor prezenți să aibă încredere și să rămână implicați, doar împreună putem face ca România să devină țara pe care ne-o dorim cu toții”, a scris Iohannis, pe pagina sa de Facebook.

Președintele Klaus Iohannis a ajuns, duminică seara, în jurul orei 20,00, în a șasea zi de proteste, în Piața Universității din Capitală, unde a stat de vorbă cu oamenii timp de circa 20 de minute, potrivit agerpres.ro.

Șeful statul declarase, vineri, că a promis reprezentanților societății civile și ai “străzii” că va merge în piață, la protestatari, dar a precizat că nu va anunța nici ora, nici ziua pentru a nu face din asta un eveniment media.

 

Klaus Iohannis a sosit de cateva minute in Piata Universitatii din Capitala, acolo unde sunt adunate cateva mii de persoane. Presedintele discuta cu protestatarii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Numarul deceselor a ajuns la 45

45 este numarul persoanelor decedate in urma calvarului de la Colectiv

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro