JUDEŢUL VÂLCEA: TRAFIC RELUAT ÎN AMBELE SENSURI PE DN7, PE VALEA OLTULUI

Hila Ovidiu

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, începând cu ora 9:15, traficul rutier a fost reluat în ambele sensuri pe DN7, pe Valea Oltului, în zona localităţii Tuţuleşti. Circulaţia a fost întreruptă total, apoi s-a desfăşurat îngreunat, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate trei autovehicule. Potrivit informaţiilor primite de la faţa locului, în eveniment au fost implicate două autoturisme şi un autocamion. Unul dintre autoturisme a pătruns pe contrasens, probabil din cauza neadaptării vitezei într-o curbă, acroşând lateral autocamionul. Un alt autoturism, al cărui conducător nu a putut frâna la timp, l-a lovit din spate pe primul.

Le recomandăm conducătorilor auto să nu se angajeze în depăşirea coloanelor de autovehicule care s-au format (va mai dura cel puţin o jumătate de oră până când circulaţia va fi reluată în condiţii normale).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Ciobanii AMENINŢĂ cu reluarea protestelor

Ciobanii din Sibiu, membri ai Sindicatului National al Crescatorilor de Ovine si Caprine, conduşi de Marcel Andrei, ameninţă din nou cu protestele de stradă.  Oierii sunt supăraţi pe Guvern pentru că nu s-a respectat Protocolul incheiat anul trecut, in urma protestului din Bucureşti.Fermierii se plâng de faptul sunt afectaţi în […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro