Jucarii periculoase

Hila Ovidiu

Un control efectuat de inspectorii OPC Sibiu la comerciantii de jucarii din judet a relevat numeroase nereguli. 16 operatori au fost verificati si la toti au fost gasite probleme. Valoarea amenzilor date depaseste 39.000 de lei.

O actiune desfasurata de inspectorii OPC Sibiu pe linia verificarii respectarii prevederilor legale in ceea ce priveste protectia consumatorului la comerciantii de jucarii care vand in magazine, dar si online, s-a lasat cu amenzi “grele”. Inspectorii au verificat 16 astfel de operatori, si toti au fost depistati cu nereguli. Printre cele mai flagrante abateri se numara lipsa avertismentelor generale sau specifice, lipsa instructiunilor de pe jucarii sau incadrarea gresita pentru grupele de varsta. In total inspectorii au acordat 10 amenzi in valoare de 39.000 de lei si 14 avertismente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Cod galben de ploi in toata tara

Luni a fost singura zi de vara adevarata din aceasta perioada. Incepand de marti dimineata intreaga tara se afla sub cod galben. Avertizarea meteo vizeaza ploi torentiale, grindina si vijelii. Daca in cea de-a doua zi de Rusalii ne-am bucurat de soare si vreme de vara in adevaratul sens al […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro