Joi are loc Bursa generala a locurilor de munca

Hila Ovidiu

Pregatirile pentru Bursa generala a locurilor de munca au intrat in linie dreapta. Cei care vor sa isi gaseasca un loc de munca, sau sa il schimbe pe cel actual sunt asteptati joi in Sibiu si Medias cu incepere de la ora 09.30. Pana la momentul de fata si-au anuntat prezenta peste 30 de angajatori din judet.

In Sibiu bursa se va tine intr-o locatie de pe strada Sebastian Bach din cartierul Lazaret. La Medias bursa va avea loc intr-un imobil din piata Regele Ferdinand. Actiunea are ca scop cresterea sanselor de ocupare a persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca prin intalnirea directa cu angajatorii. Pana la momentul de fata si-au anuntat prezenta 20 de firme din Sibiu si 14 la Medias. S-au strans pana in prezent peste 200 de posturi vacante. Numarul acestora va creste insa pana joi. Si asta pentru ca foarte multi angajatori vin sa se inscrie chiar in ziua bursei. Din ofertele anuntate deja reiese faptul ca angajatorii cauta agenti de asigurari, specialisti in comunicare, agenti de asigurari, asamblori de articole de marochinarie, confectioneri de articole textile, ingineri, manageri, specialisti in achizitii, sudori, zidari, electricieni sau instalatori.

Anul trecut cateva sute de persoane au fost incadrate pe loc dupa ce au trecut cu bine de interviurile date cu angajatorii la fata locului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Dual PC, o noua editie de succes!

De mai bine de 10 ani cei mai buni elevi la disciplina informatica se intrec in cunostinte la Sibiu in cadrul concursului “Dual PC”. Anul acesta reputatia competitiei a devenit insa internationala. Toti participantii au plecat acasa cu diplome si premii. Dual PC este un concurs cu traditie in tara […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro