Johannis primar a patra oara

Hila Ovidiu

Klaus Johannis este ales ca primar al Sibiului penru a patra oara consecutiv. Luni la pranz au fost facute publice de catre Biroul Electoral Judetean rezultatele oficiale pe municipiu. Aici, fostul si actualul primar a fost lider in preferintele sibienilor. La fel si formatiunea politica din care face parte, reusind astfel sa obtina o majortate de 15 reprezentanti in Consiliul Local.

Este batut in cuie. Klaus Johannis sta in fruntea municipiului Sibiu pentru inca 4 ani. Luni, la orele pranzului au fost facute publice rezultatele oficiale ale alegerilor locale penrtru Municipiul Sibiu. Reprezentantul FDGR la competitia municipala a castigat detasat in fata tuturor celorlalti candicati. Acesta a reusit sa obtina votul a nu mai putin de 53.281 de votanti. La scurt timp dupa prezentarea rezultatelor, edilul sibian a facut declaratii de presa. In Consiliul Local Sibiu vor mai avea in functie de procentele obtinute la alegeri USL 6 consilieri iar PDL doar 2 de aceasta data. La scrutinul de Duminica, candidatul USL Dragos Floarea a reusit sa obtina voturi de la 6309 sibieni iar reprezentanta PDL Mariana Brunchea 3385 de voturi. In scurt timp vor incepe negocierile si pentru functiile de viceprimari. Cel mai probabil, doamna Astrid Fodor va obtine inca un mandat. La nivel de tara, FDGR a reusit sa obtina 6 primarii in Satul Mare si cate doi consilieri locali respectiv judeteni in Brasov. Strict pe judetul Sibiu o alta victorie a Forumului a fost inregistrata la Avrig unde Arnold Klingeis a reusit sa obtina inca un mandat. Candidatul din Atel a pierdut insa la o diferenta de doar 30-40 de voturi. La ora actuala formatiunile FDGR mai asteapta rezultatele pentru Arad si Timisoara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Rihanna neaga faptul ca ar fi bolnava

Rihanna a negat zvonurile potrivit carora ar avea probleme de sanatate. Saptamana trecuta, presa internationala scria ca artista a renuntat la niste filmari la Londra  din cauza starii de sanatate. „Nu sunt bolnava. Mi-am amanat calatoria la Londra pentru a putea petrece mai mult timp cu familia”, a scris Rihanna […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro