Johannis la “Raluca si Razvan”

Hila Ovidiu

Primarul Klaus Jobhannis a avut miercuri prima aparitie “pe sticla” de la castigarea noului mandat. Acesta a fost prezent in platoul emisiunii “Raluca si Razvan” difuzata la Eveniment TV. Edilul a vorbit despre alegeri, posibile aliante si proiecte de viitor.

La 3 zile dupa ce a obtinut inca un mandat de primar Klaus Johannis a avut si prima aparitie televizata. Chiar de ziua de nastere, Klaus Johannis a fost prezent in platoul emisiunii “Raluca si Razvan”. Primul subiect dezbatut a fost asa cum era de asteptat pierderea sefiei Consiliului Judetean. Explicatia celui mai cunoscut om din FDGR este una cat se poate de simpla. Vorbim despre o alianta de doua partide mari. Astfel, membrii Formumului se asteptau sa nu poata obtine scorul USL. Cadou pentru ziua sa, primarul Sibiului a primit un ac de cravata cu diamant.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Cazut de pe schela

Un barbat de 29 de ani, care lucra pe schela la izolarea unui bloc de pe strada Maramuresului, a fost la un pas de moarte dupa ce s-a prabusit in gol de la aproximativ 5 metri inaltime. Desi victima are reaumatisme abdominale si la cap, medicii spun ca este in […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro