Jocuri pe asfalt, in curtea scolii

stiri redactie

Municipalitatea sibiana a finalizat primul dintre proiectele de bugetare participativa cerute de sibieni in cursul anului trecut. Este vorba despre cel care prevedea dotarea a 12 unitati de invatamant cu jocuri de exterior astfel incat copiii sa se poata distra si sa isi poata pune imaginatia la munca in acelasi timp. Se doreste ca astfel petrecerea timpului liber in curtea scolii sa inlocuiasca atat de nociva butonare a telefonului mobil.

Beneficiaza de jocuri de acest tip Colegiile Goga si Lazar, Liceul Ghibu, Scolile gimnaziale Regina Maria, nr.2, nr.4, nr12, nr. 13 si 18 dar si gradinitele nr 22, 29 si 33.

Implementarea proiectului a costat in jur de 159 de mii de lei iar jocurile din curtea scolii sunt pe toate gusturile, au teme lingvistice, de matematica, de logica sau geografie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Scandalagii prinsi de politisti

2 barbati sunt cercetati de catre politisti dupa ce in weekend au facut prapad la un bar din zona Cisnadioara. Cei 2 au distrus mai multe bunuri si au agresat doua persoane. Politistii spun ca au prmit informatii pe 112 cum ca intr-un local din zona Cisnadioara 2 barbati cu […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro