Jandarmii sibieni se pregatesc de competitie

Hila Ovidiu

Jandarmii din cadrul IJJ Sibiu se pregatesc sufleteste pentru doua meciuri care prezinta un grad mediu de risc. Duminica, aproximativ 90 de jandarmi vor asigura masurile de ordine publica in Sibiu, la meciul dintre Vointa Sibiu si Petrolul Ploiesti, iar luni, alti 80 de jandarmi se vor afla la Medias, pentru meciul dintre Gaz Metan Medias si Pandurii Targu-Jiu.

 

Jandarmii sibieni isi strang fortele si se pregatesc sufleteste pentru doua competitii sportive importante care vor avea loc in judetul Sibiu si care au fost evaluate cu un grad mediu de risc. Duminica,, Vointa Sibiu se va confrunta cu Petrolul Ploiesti iar Inspectoratul Judetean de Jandarmi Sibiu va mobiliza aproximativ 90 de jandarmi pentru a asigura masurile de oprdine publica in zona Stadionului Municipal. Luni in schimb, alti 80 de jandarmi vor fi mobilizati la Medias, unde echipa Gaz Metan se va intalni cu Pandurii Targu Jiu. La ambele meciuri sunt asteptati peste 3.000 de suporteri. Cu aceasta ocazie, jandarmii sibierni fac apel catre suporteri sa se comporte civilizat, sa acorde respectul cuvenit competitiei in sine si sa evite actele de violenta.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Termene limita pentru depunerea declaratiilor

Pentru a evita publicarea in cadrul „listei datornicilor”, contribuabilii aflati in aceasta situatie mai au timp sa isi achite debitele pana in data de 23 aprilie. Pana la finele lunii aprilie 2012, pe websiteul Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, www.anaf.ro, sectiunea “Informatii publice”, subcategoria “Obligatii restante catre bugete”, va fi […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro