Jandarmii montani sunt la datorie în stațiunile Păltiniș și Bâlea

stiri redactie

Jandarmii montani sunt la datorie în stațiunile montane, pregătiți să intervină în sprijinul persoanelor aflate în dificultate, dar și pentru verificarea respectării măsurilor dispuse în această perioadă, în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID-19. 

          Pentru a evita producerea unor situații nedorite, Jandarmeria Montană transmite următoarele recomandări:

• Înainte de a pleca în drumeție, informaţi-vă temeinic în legătură cu itinerariul propus și prognoza meteo;

• Echipați-vă adecvat anotimpului;

• Evitați zonele aglomerate, aveți grijă de sănătatea dumneavoastră și a celor dragi respectând regulile de protecţie şi distanţare socială impuse în această perioadă. 

           În cazul în care vă aflați într-o situație dificilă, solicitați cu încredere sprijinul jandarmilor.

Jandarmii montani desfăşoară permanent acţiuni de informare a turiștilor cu privire la respectarea interdicțiilor și a măsurilor impuse în această perioadă, starea traseelor turistice, echipamentul necesar pentru practicarea drumeţiilor sau a alpinismului, precum şi cu privire la  alte pericole la care se pot expune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Vâlcea - SARS-COV-2 RĂMÂNE UN VIRUS PERICULOS - NU ESTE MOMENTUL SĂ NE RELAXĂM!

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea au continuat activitățile pentru limitarea răspândirii virusului SARS-COV-2, prin organizarea de acțiuni punctuale și efectuarea de controale inopinate.   În cursul acestei săptămâni, în perioada 14 – 17 decembrie, polițiștii vâlceni în cooperare cu efective de jandarmi, reprezentanți I.S.U., polițiști locali, reprezentanți ai […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro