Jaf la o casa de amanet si schimb valutar din Avrig

Hila Ovidiu

Jaf la o casa de schimb valutar din Avrig. Talharul a amenintat persoana care lucra acolo si a plecat din locatie cu bani si bijuterii in valoare de aproximativ 6600 de lei. Politistii incearca inca sa puna mana pe infractor.

Politistii sibieni sunt in alerta dupa ce, in cursul zilei trecute, un barbat a jefuit o casa de amananet si schimb valutar din Avrig. De acolo hotul a plecat cu bani si bijuterii in valoare de peste 6 mii de lei. Culmea este ca jaful s-a produs in miezul zilei cand zona este de obicei foarte populata. Mascat, barbatul a intrat in casa de schimb valutar si amanet, a amenintat casiera, a folosit inclusiv violenta pentru a o convinge pe aceasta sa ii dea bunurile de valoare si a reusit in acest fel sa plece atat cu bijuteriile cat si cu incasarile pe ziua respectiva. Talharul nu a fost inca identificat. Cazul a fost declinat procurorilor de pe langa Judecatoria Avrig.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

S-a lasat sec pentru Postul Nasterii Domnului

Incepe Postul Nasterii Domnului. Crestinii au marcat marti lasata secului. De miercuri si pana in 24 decembrie credinciosii nu vor mai manca nimic de dulce decat in zilele in care se da dezlegare. De marti crestinii care au de gand sa tina macar o parte din Postul Craciunului au intrat […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro