Iunie este luna copilariei la Cinemateca Astra Film

Hila Ovidiu

Incepand de joi la fiecare mijloc de saptamana puteti urmari cate un documentar cu si despre tineri. Primul dintre ele este „Imagine a School…Summerhill”, povestea unei scoli cu totul altfel.

  Filmul de joi prezinta povestea unor tineri cu varste intre 11 si 16 ani care se lupta cu justitia si politicienii pentru a salva singura scoala complet dinferita fata de cele traditionale. Actiunea se petrece in Anglia in anul 1997 si este o lectie excelenta despre ceea ce inseamna cu adevarat educatie alternativa. Filmul a primit numeroase premii printre care cel mai bun documentar destinat copiilor intre 13 si 18 ani in 2009 la Kids First Film Festival. In anul 2011 a facut parte din proiectul de educatie vizuala Astra Film Junior. Acesta a putut fi vizualizat de catre mai bine de 1000 de liceeni din Sibiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Bani pentru tinerii fermieri

Agenţtia de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit deschide in perioada 1 – 29 iunie 2012 sesiunea pentru depunerea proiectelor de instalare a tinerilor fermieri prin Masura 112 din cadrul Programului National de  Dezvoltare Rurala 2007 – 2013. Fondurile nerambursabile disponibile in aceasta sesiune depasesc 120 de milioane de lei. […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro