ISU Sibiu a intervenit in 200 de cazuri de situatii de urgenta sau necesitati medicale

Hila Ovidiu

Si pompierii au avut de lucru in minivacanta de 1 Mai. Cei de la SMURD au interventit pentru mai bine de 130 de cazuri medicale iar pompierii au primit solicitari pentru o explozie, 5 accidente si 7 incendii.

In minivacanta de 1 Mai angajatii de la ISU Sibiu au avut 200 de interventii pentru situatii de urgenta si cazuri medicale. In peste 50 de solicitari au intervenit serviciile voluntare de la Copsa Mica, Dumbraveni si Ocna Sibiului.

La Dumbraveni pompierii au fost solicitati sa intervina pentru stingerea unui incendiu izbucnit la aparatele electrocasnice din bucataria unei locuinte. La Medias salvatorii au fost chemati pentru stingerea unui incendiu izbucnit la acoperisul unui magazin. Tot pompierii medieseni au fost cei care au asigurat masurile specifice de aparare impotriva incendiilor in urma unor scurgeri de la regulatorul de gaz. Pe DN1 pompierii avrigeni au actionat pentru stingerea unui incendiu de vegetatie. In municipiul Sibiu pompierii au fost solicitati sa intervina pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la hornul unui restaurant, pentru salvarea victimelor si indepartarea efectelor negative in cazul unei explozii produse intr-o locuinta in urma unei acumulari de gaz sau pentru stingerea unui incendiu izbucnit la lemnele depozitate langa un imobil. Salvatorii sibieni au mai fost solicitati sa intervina pentru localizarea si lichidarea a doua incendii de vegetatie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

"Masluitor" de tahograf prins in zona Saliste de politistii de la Autostrazi

Un bacauan a fost amendat si a ramas fara permis la Sibiu dupa ce a refuzat sa opreasca la semnalul politistilor pe Autostrada A1 in zona localitatii Saliste. La un control amanuntit oamenii legii au constatat ca barbatul masluia tahograful astfel incat aparatul sa inregistreze ca timpi de odihna ore […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro