ISU Sibiu a inceput controalele in cluburi

Hila Ovidiu

Tragedia din clubul bucurestean a mobilizat autoritatile la Sibiu. Reprezentantii ISU au inceput controalele in cluburi inca de sambata seara. Acestia recunosc ca au gasit si nereguli…Dupa tragedia de la Bucuresti pompierii sibieni au luat cu asalt pentru verificari mai toate cluburile sibiene. Acestia sustin ca s-au facut controale incepand de sambata noaptea dar si ca aceste unitati au mai fost controlate de-a lungul anului. Au spus ca au gasit nereguli si au dat amenzi. S-au ferit insa sa spuna daca viata sibienilor este pusa in pericol in eventualitatea producerii vreunui incendiu in cluburile din oras sau judet. Culmea este ca, desi operatorii economici sunt obligati sa obtina autorizatia de securitate la incendiu aceasta poater fi eliberata in termen de 6 luni de zile de la momentul inceperii constructiei sau…de la momentul la care au fost prinsi de autoritati cu documentatia incompleta. Cert este ca legea spune ca la punerea in functiune a clubului patronii au obligatia de a obtine acest aviz de la ISU. Cluburile trebuie sa aiba minim doua cai de evacuare.
Desi au descoperit nereguli niciun club sibian nu a fost inchis.
Reprezentantii ISU nu au raspuns nici pana la aceasta ora intrebarilor jurnalistilor cu privire la controalele incepute sambata noaptea. Se stie ca au fost vizitate de inspectori cateva locatii insa numarul acestora nu a fost facut public pana in acest moment. Nu ni s-a comunicat nici daca au fost depistate sau nu nereguli in timpul celor mai recente controale. Si prefectul Ovidiu Sitterli a recunoscut faptul ca in cluburile sibiene sunt probleme. Acesta nu putut fi insa ulterior contactat pentru o declaratie oficiale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Horoscopul Zilei de 3 noiembrie

Ziua incepe foarte bine la birou, dar volumul de munca va creste in fiecare ora. Ai o multime de lucruri de facut si nu vrei sa lasi nimic pentru maine. Sagetator Ai nevoie sa fii ajutat, dar nu vrei sa ceri nimanui nicio favoare. Un amic realizeaza imediat in ce […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro