ISU primeste noi echipamente

Hila Ovidiu

Si asta dupa ce in urma cu mai bine de un an, toate unitatile pentru situatii de urgenta din judetele regiunii Centru au primit dotari pe fonduri europene. Banii care nu au ramas cheltuiti atunci vor fi folositi pentru noi echipamente in urmatoarele 27 de luni.

Prin acest proiect se doreste cresterea gradului de siguranta in radul populatiei indiferent de localizare asezamintelor unane. La nivel de regiune vor veni ca dotari 22 autospeciale de cantitate mica cu apa si spuma, 4 autospeciale mari, 16 ambulante de prim ajutor, 2 ambulante de terapie intensiva. Sibiul va primi prin acest program 2 ambulante de prim ajutor, 5 autospeciale cu apa si spuma de capacitate mica si  autospeciala cu apa si spuma de mare capacitate. Cele 5 autospeciale vor ajunge in doatarea echipelor ISU din judet. La nivelul judetului nostru din suma totala a proiectului vor ajunge aproape 3,4 milioane, dintre care 2,7 milioane cheltuieli neeligibile. Restul sunt contributia Consiliului la Sibiu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Cod galben

Sudul Sibiului sub cod galben. 13 judete sunt sub avertizare meteo incepand de marti de la ora 15.00 si pana miercuri la ora 3.00. in aceasta perioada sunt asteptate ploi torentiale, descarcari electirce si vant intensificat. In orele urmatoare in Banat, Oltenia, Muntenia, Carpatii Meridionali si o parte din Centrul […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro