ISU in alerta!

Hila Ovidiu

Recomandari fac si cei de la ISU. Mai ales ca in aceasta perioada orice sursa de foc lasata nesupravegheata poate duce la un incendiu de vegetatie. Pentru orice situatie de urgenta apelati 112!!!

indexCaldura din aceste zile nu vine doar cu disconfort termic ci si cu riscuri foarte mari de producere a incendiilor. Pentru a evita astfel de nenorociri este bine sa nu lasati surse de foc nesupravegheate iar in situatia in care sunteti fumatori, asigurati-va ca ati stins tigarile inainte de a le arunca. Daca sunteti cu masina nu aruncati chistocul aprins pe geam. Poate duce la un incendiu de vegetatie de proportii! Nu uitati sa va protejati si sanatatea. Cei de la ISU sunt pregatiti sa intervina in orice situatie de urgenta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Cod galben si portocaliu de canicula

Romania se topeste la peste 35 de grade Celsius. Meteorologii au emis incepand de marti si pana joi mai multe avertizari cod galben si chiar portocaliu pentru mai bine de trei sferturi din tara. Vicepremierul Gabriel Oprea a convocat pentru prima oara in aceasta vara toti prefectii in videoconferinta. La […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro