Israelian accidentat in munti

Hila Ovidiu

Accident in Muntii Cindrel .Un cetatean israelian a cazut de pe motocicleta. Barbatul a suferit un traumatism toracic cu perforatie. In incercarea de a-l salva si-au dat mana salvamontisti si membri ai unui club de off-road. La Sibiu a ajuns si un elicopter SMURD pentru a prelua victima.
index
Adevarata desfasurare de forte in cursul acestei zile in Muntii Cindrel pentru salvarea unui barbat care a cazut de pe motocicleta. Israelianul, in varsta de 40 de ani s-a ales cu un traumatism toracic perforat. L-a ajutat insa faptul ca a ramas constient. La Sibiu, imediat dupa ce a fost data alerta pe 112 s-a si pus la cale planul de inverventie. A fost chemat de la Bucuresti un elicopter SMURD. Elicopterul a aterizat peBaza Pompierul de unde a preluat un salvamontist pentru a avea ghidaj in zona montana. O ora mai tarziu motociclistul ranit era adus la aeroportul sibian cu elicopterul si preluat de ambulanta pentru a fi dus la spitalul din Sibiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Talhari extrem de violenti arestati preventiv

Violenta de nedescris in Alma Vii! 2 talhari au intrat in casa peste un batran in varsta de 84 de ani, l-au legat de scaun si i-au crestat degetele pentru a le spune unde isi tine ascunsi banii. Atacatorii, cu varste de 25 si 26 de ani au fugit cu […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro