IPJ Sibu face angajari

Hila Ovidiu

Visati sa deveniti politisti? Acum este momentul! IPJ Sibiu scoate la concurs 35 de posturi de agenti de politie pentru ordine publica. Acestia vor fi repartizati apoi in zonele rurale ale judetului.

Sunt puse la bataie 35 de posturi de agent de politie specializarea ordine publica si un post de agent de politie prin reincadrare ca politist. Cel din urma va lucra la Postul de Politie Sadu. Ceilalti vor fi de asemenea trimisi la munca in zonele rurale ale judetului. Vestea buna este ca pentru politistii de la ordine publica nu este limita de varsta. Nu pot aplica totusi candidatii femei cu inaltime mai mica de 1,60 si barbati cu inaltime de sub 1,65. Concursul va avea loc la data de 14 mai. Probele sportive vor consta din exercitii de rezistenta si abdomene, toate calculate dupa criterii specifice fiecarei categorii de varsta. Dupa proba sportiva se va da un test scris cu intrebari de tip grila. Cei care obtin note sub 7 vor fi declarati respinsi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Ziua pompierilor sibieni

Pentru prima orara in 80 de ani de existenta, pompierii sibieni au sarbatorit o zi  a lor. Evenimentul a fost marcat prin vernisaje de expozitii si porti deschise pentru toti cei care au vrut sa ii cunoasca si sa le cunoasca munca. Pompierii sibieni au fost sarbatoriti luni. Ziua aniversara […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro