Ioan Macrea, cetatean de onoare al judetului

Hila Ovidiu

Coregraful Ioan Macrea a fost decorat post-mortem cu titlul de cetatean de onoare al judetului. Distinctia a fost inmanata fiicei acestuia, Silvia Macrea, directoarea Ansamblului Cindrelul-Junii Sibiului.

Ioan MacreaIn sedinta de Consiliu Judetean din aceasta saptamana, alesii judetului au decis ca Ioan Macrea sa primeasca post mortem titlul de cetatean de onoare al Sibiului. Vorbim despre regretatul coregraf care a pus bazele Ansamblului Profesionist Cindrelul-Junii Sibiului. Distinctia urmeaza sa fie inmanata fiicei lui Ioan Macrea, Silvia, actuala directoare a ansamblului artistic in 1 decembrie, pe scena Salii Transilvania in cadrul spectacolului de Ziua Nationala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Ilie Moise-crochiu de colectie

O noua expozitie a fost vernisata sambata la Muzeul Astra. Aceasta este o ilustrare a activitatii de cercetare a profesorului Ilie Moise. Expozitia ramane deschisa pana spre jumatatea lunii februarie a anului viitor. Expozitia este parte a evenimentelor derulate de Astra in seria “Colectii si Colectionari”. Cea vernisata sambata este […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro