Invitatie la film

Hila Ovidiu

Academia Evanghelica din Sibiu va invita la un film de exceptie. Whisky mit Wodka – Whisky cu votca” este o tragicomedie care va rula vineri, de la ora 18, la Centrul Cultural German din Sibiu.

Academia Evanghelica Transilvania ii invita pe sibieni la o noua seara de Umor “made in Germany”. De aceasta data amatorii sunt asteptati la Centrul Cultural German vineri, de la ora 18, la proiectia filmului “Whisky mit Wodka – Whisky cu votca”. Otto, un actor talentat dar singuratic, are o slabiciune pentru alcool si femei frumoase. Cand se prezinta pentru a mia oara pe platoul de filmare in stare avansata de ebrietate, regizorul decide sa angajeze o dublura pentru starul de cinema. Astfel intra in scena Arno, un tanar actor care viseaza la o cariera in industria cinematografica. “Whisky mit Wodka” este o tragicomedie melancolica a regizorului Andreas Dresen.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Se cauta tinere frumoase

Casa de Cultura a Studentilor Sibiu cauta tinere inalte si frumoase, care viseaza la o cariera in modelling. Castingul va fi organizat joi, de la ora 18, in Sala Calbena a Casei de Cultura a Studentilor. Daca ai intre 14 -15 ani, 174 de centimetri si esti frumoasa, sau ai […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro