Investitii pentru modernizarea infrastructurii digitale a municipalitatii

stiri redactie

Municipalitatea sibiana continua investitiile in digitalizarea institutiei astfel incat oamenii sa isi poata obtine toate documentele necesare fara a fi nevoitit sa stea la cozi interminabile. Pana la momentul de fata cele mai avansate tehnologii utilizate sunt pentru plati si programari on line.

Reprezentantii municipalitatii spun ca demersurile de modernizare continua cu proiectul “SALT” care este deja in derulare si conform caruia se va crea o platforma pentru plata tururor serviciilor prestate de administratie , o arhiva electronica cu documente deja emise si un terminal self service pentru depunerea documentelor.

In plus, sunt deja active aplocatiile pentru zoo, teatru, parcari sau onformatii despre sibiu la care se adauga platforma de e administratie..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Soferi certati cu legea, "recompensati" cu dosare penale

3 conducatori auto s-au ales in ultimele 24 de ore cu dosare penale pentru infractiuni rutiere. Este vorba despre doi barbati care au fost prinsi beti la volan si un altul care a plecat cu masina desi nu detine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicul. Primul ghinionist incaput […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro