Investitii la Zoo Sibiu

Hila Ovidiu

Peste 1,5 milioane de lei. Atat investeste municipalitatea sibiana in Gradina Zoologica Sibiu in acest an. Au fost finalizate pana acum lucrari de peste 560 de mii de lei si urmeaza sa fie contractate altele de aproape un milion.

Amenajarea spatiului pentru rasi a costat peste 107 mii de lei si a constat din estinderea spatiului la 273 de metri patrati, amenajarea unui adapost acoperit de 23 de metri patrati si racordarea acestuia la retelele de utilitati. Adaposturile de ploaie pentru vizitatori au fost deja finalizate, sunt structurate pe doua niveluri, au costat peste 200 de mii de lei, au 65 de metri patrati fiecare si sunt amplasate langa tarcul camilelor, in zona adapostului pentru pasarile de balta si langa adapostul tigrilor. Modernizarea Gradinii Zoologice continua. Se fac demersurile necesare pentru realizarea unei incaperi cu vestiare destinate muncitorilor. Licitatia pentru aceste lucrari este in curs de derulare. Suma estimata este de 750 de mii de lei. Pana la finele anului trebuie sa fie gata si extinderea retelei de iluminat spre lacul II dar si amenajarea unei alei in jurul acestui lac. Per total cele doua lucrari vor costa aproximativ 175 de mii de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Culturile de porumb, afectate de seceta

Seceta din ultima luna distruge si culturile de porumb. Sau cel putin asa sustin specialistii in agrometeorologie. Acestia sustin ca mare parte din culturile de pe intreg teritoriul tarii sufera de seceta. Temperaturile ridicate se vor mentine pana dupa jumatatea acestei luni. Culturile de vita de vie vor fi insa […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro