Investitii la Psihiatrie

Hila Ovidiu

Sectia de Recuperare Neuro-Psiho-Motorie Copii, de la spitalul de psihiatrie, arata putin mai bine. Asta pentru ca o echipa de olandezi a donat o suma de bani, care a fost investita in cateva lucrari de renovare.

Spitalul de Psihiatrie „Dr.Gh.Preda“ din Sibiu a organizat ceremonia de receptie a lucrarilor de renovare a sectiei de Recuperare Neuro-Psiho-Motorie Copii. Sectia de Recuperare Neuro-Psiho-Motorie Copii din cadrul Spitalului de Psihiatrie „Dr.Gheorghe Preda” Sibiu, are o suprafata de peste 1500 m patrati, o capacitate de 40 paturi, oferind servicii medicale  complexe la nivel regional. Lucrarea a constat in pavarea cu linoleum special, sanitar. Investitia a fost de aproximativ 15.000 de euro si a fost facuta cu fonduri olandeze donate de clubul Rotary Het Westland din Olanda, obtinute prin colaborare cu clubul Rotary din Sibiu.
La ceremonia de receptie, au participat si cinci reprezentanti ai clubului Rotary Het Westland din Olanda.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Salvamari calificati la Sibiu

Primii doi tineri din cei aproape 100 care s-au inscris la cursul de salvamari, au primit diplome recunoscute international.  Si cum era de asteptat, acestia isi cauta deja de lucru…in strainatate. Alexandru Moldovan este primul sibian care a finalizat cursul de salvamari. El s-a inscris la finalul anului 2011, a […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro