Investitii in Parcul Tineretului

Zona Parcului Tineretului a capatat o fata noua! Fantana arteziana a fost modernizata iar pentru zona de relaxare au fost amenajate alei noi. Lucrarile au costat 95 de mii de lei.

Fantana arteziana a fost amenajata cu jeturi de apa in sincron si lumini asemenea celor din Bucuresti astfel incat sa incante trecatorii imediat de cum se lasa seara.

In ceea ce priveste aleile au fost inlocuite dalele de pe 600 de metri de spatiu pietonal si au fost create doua noi cai de acces. Una dintre ele vine dinspre biserica spre centrul parcului iar cealalta porneste dinspre statia de autobuz de pe Coposu. La aceste interventii se adauga si reabilitarea scarilor de acces dinspre parc spre Pompeiu Onofreiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

"10 pentru Siguranta" in Sibiu si Ocna Sibiului

Politistii au demarat in forta actiunile ce se inscriu in campania „10 pentru Siguranta”. Dupa ce ieri au poposit intr-o tabara in Ocna Sibiului, in cursul zilei de miercuri oamenii legii s-au vazut cu tinerii dintr-ul liceu sibian. Le-au vorbit acestora despre legislatie rutiera, masuri de prevenire a infractionalitatii si […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro