Investitii in cimitir

Hila Ovidiu

Investitiile la Cimitirul Municipal continu si in acest an. Consilerii locali au aprobat proiectele de investitii pentru parcare, rigole si garduri imprejmuitoare.

indeReteaua electrica de distributie a Cimitirului va costa peste 1,1 milioane de lei si va fi compusa din peste 100 de stalpi de iluminat pe led si va acoperi si zona dinspre Calea Cisnadiei unde nu exista niciun fel de sursa de iluminat. Gardul de la Cimitirul Eroilor va costa aproximativ 160 de mii de lei si va avea aproximativ 500 de metri liniari. S-a decis imprejmuirea acestuia pentru a putea fi protejate monumentele de animale si chiar de oameni rau voitori.
Noua parcare a cimitirului va fi construita in zona Caii Cisnadiei si va costa 429 de mii de lei. Proiectul de amenajare a rigolelor cu dren va fi implementat tot in zona noua a cimitirului, acolo unde, de un an de zile la fiecare ploaie serioasa au loc inundatii iar oamenii sunt nevoiti sa cheme pompierii pentru a putea scoate apa de pe morminte. Lucrarea va costa aproximativ 113 mii de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Dosare de weekend

Weekendul vine ca de obicei cu dosae penale pentru soferii certati cu legea. 4 sibieni vor merge in fata magistratilor dupa ce au condus fara permis, au rulat masini neinmatriculate sau au incredintat autoturismele proprii persoanelor nepotrivite. S-au ales cu dosare penale un sofer prins la volan cu autorizatia provizorie […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro