Investitii haotice la CSM

Hila Ovidiu

,,Investitiile din 2010 s-au facut haotic si fara o finalizare”. Este declaratia directorului Clubului Sportiv Municipal Sibiu care nu a prea avut cuvinte de lauda despre investitiile facute de fosta conducere. Viorel Cintean a prezentat raportul de activitate pe 2011 si spune ca a avut noroc cu sponsorii pentru ca banii de la buget au fost putini.

In urma cu fix un an de zile Viorel Cintean s-a intors la carma CSM-ului. El spune in perioada iunie 2010-martie 2011 cat timp a lipsit, fosta conducere a facut investitii care nu erau necesare, si nici macar nu au fost finalizate. Acum, investitii se fac dar, cum banii de la buget sunt putini, aproape tot ce s-a facut in ultima perioada, a fost posibil cu ajutorul sponsorilor. Informatiile au fost oferite in cadrul raportului de activitate al Directiei Judetene de Sport si Tineret, desfasurat miercuri la Preferctura Sibiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Ghiozdanelul Ruti

Proiectul ,,Ruti te invata, lectii pentru viata”, continua la Sibiu. Politistii s-au aflat miercuri la Gradinita Fratii Grimm din Sibiu unde i-au invatat pe cei mici regulile obligatorii pe care trebuie sa le aplice atunci cand sunt pe strada. „Ruti te invata lectii pentru viata!”, este proiect national desfasurat de […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro