Invatati-va copiii sa vada in politisti niste prieteni!

Hila Ovidiu

Pentru ca nu au conditii in penitenciare, o gramada de infractori sunt in libertate! In capitala zilele trecute un violator proaspat eliberat a comis un nou viol. Politistii ii indeamna pe sibieni sa isi puna la adapost copiii, sa ii invete sa nu stea de vorba cu strainii pe strada iar acolo unde este posibil chiar sa ii duca respectiv aduca de la scoala.

Politistii spun ca in ceea ce ii priveste pe cei mici pericolele se pot ivi la fiecare pas. Mai ales acum cand atatia infractori au fost lasati in libertate. Oamenii legii ii sfatuiesc pe sibieni sa isi invete copiii sa nu stea de vorba cu necunoscuti pe strada si sa nu accepte nimic de la acestia. Parintii trebuie sa isi instruiasca odraslele in asa fel incat micutii sa vada in politisti niste prieteni nu niste oameni de care trebuie sa se teama. Si in trafic poate fi adesea un pericol pentru copii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Bilantul inainte de iarna: 44 de strazi finalizate

Inca 10 strazi au fost modernizate. Pe acestea santierele sunt deja inchise. Per total in acest an au fost modernizate 44 de artere ale orasului. S-au inchis santierele pe strazile Ecaterina Teodoroiu, Petru Maior, Faiantei, Laptariei, Arcului, Lebedei, Libertatii, Nicolae Milescu si Fratii Buzesti. Pe aceste artere s-a intervenit pentru […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro