Invatamant dual la Independenta

Hila Ovidiu

Colegiul Tehnic Independenta este prima institutie de invatamant dual din judet. Etajul de cladire in care isi vor desfasura cursurile tinerii care se vor putea angaja direct de pe bancile scolii a fost inaugurata in cursul zilei de vineri.

independenta

Vineri la Colegiul Tehnic Independenta din Sibiu a fost inaugurat spatiul in care in perioada urmatoare vor invata scolarii care opteaza pentru invatamant profesional dual.
Banii pentru renovarea ultimului etaj al cladirii liceului, cel in care isi vor desfasura activitatea primii beneficiari ai invatamantului dual au venit de la Primaria Sibiu. Cele mai mari emotii le-a avut insa directorul Colegiului, doamna Mirela Hanea. Si asta pentru ca, dupa ce Ministerul i-a lasat fara finantare dedicata modernizarii au primit sansa nesperata de a lansa sistemul invatamantului dual la Sibiu. La eveniment a fost prezenta si doamna consul Judith Urban. Reprezentantii Consulatului au fost mai mult decat incantati de felul in care arata scoala. La acest proiect si-au dat mana pe langa reprezentantii colegiului, cei ai Inspectoratului Scolar, cei ai Clubului Economic German din Transilvania si 5 mari agenti economici care activeaza in Sibiu, in Zona Industriala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Simpozion dedicat Zilei Europei

In fiecare an, la 9 mai este sarbatorita Ziua Europei. Sarbatoarea are o insemnatate speciala mai ales pentru romani care de-a lungul istoriei au fost greu incercati in lupta lor pentru obtinerea independentei statale. Momentul a fost marcat la Scoala de Artilerie printr-un simpozion. Ziua Europei sarbatorita in fiecare an […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro