Inundatii in mai multe localitati din judet

Hila Ovidiu

Codul galben de ploi si-a facut simitita prezenta cu varf si indesat la Sibiu. In mai multe zone din Sibiu odata cu ruperile de nori,  au pornit si puhoaiele. Inundatii de mai mici sau mai mari dimensiuni au avut in mai multe localitati.

Rupere de nori in mai multe zone ale judetului. Ploile au pornit dintr-o data si in doar cateva clipe au acoperit totul. In urma lor s-au revarsat si raurile. Rezultatele??? Inundatii peste inundatii. La Gura Raului spre exemplu a plouat cu 106 litri pe metrul patrat. Tot aici viiturile produse din cauza ploii au surpat un drum. Case inundate au fost mai fost la Cristian si alte 3 loicalitati. Avertizarea de cod galben a fost emisa in ziua alegerilor si a ramas in vigoare pana luni la ora 18.00. Pana la aceasta ora nu a fost emisa nicio alta avertizare meteo pentru judetul nostru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

33 de incidente electorale

Nici alegerile din acest an nu s-au defasurat fara incidente. Din fericire acestea au fost minore. La nivel de judet, au fost raportate 33 de evenimente dintre care 5 s-au si confirmat. Patru dintre acestea sunt de factura penala. Ca la orice scrutin si cel de duminica a avut parte […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro