Intrunire Nato la Sibiu

Hila Ovidiu

In luna septembrie, Sibiul va gazdui intalnirea reprezentantilor NATO. Printre prticipanti se numara si Traian Basescu iar pe ordinea de zi se afla 7 subiecte de interes national.

Consiliul Superior de Aparare al Tarii reunit luni seara la Bucuresti, a aprobat ca urmatoarea mare intalnire a NATO sa aiba loc la Sibiu. La  intalnirea CSAT au luat parte Presedintele Romaniei Traian Basescu si premierul Victor Ponta. Printre subiectele de pe ordinea de zi, s-a aflat si Desfasurarea, in Romania, a Conferintei Comitetului Militar NATO in Sibiu, din 14 pana in 16 septembrie 2012. In sedinta s-a mai discutat despre fortele si mijloacele pe care Ministerul Apararii Nationale si Ministerul Administratiei si Internelor le pot pune la dispozitie pentru participarea la misiuni si operatii in afara teritoriului statului roman, in anul 2013 si implicarea Romaniei in eforturile comunitatii internationale de reconstructie a Afganistanului. Tot pe ordinea de zi s-a aflat si : Activitatile desfasurate si rezultatele obtinute in procesul de prevenire si combatere a evaziunii fiscale, masurile necesare pentru implementarea unor servicii si sisteme informatice de interes national si activitatea Sistemului National de Prevenire si Combatere a Terorismului, in anul 2011.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Munca fara stres

Gata cu stresul la locul de munca! Cel putin asta incearca sa faca Inspectorii ITM. Autoritatile trag un semnal de alarma si incearca sa-i constientizeze pe oameni, printr-o campanie care se desfasoara la nivel european. Scopul controalelor este de constientizare a angajatorilor privind riscurile psihosociale la serviciu. La initiativa Comitetului […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro