Intoxicati cu monoxid de carbon

Hila Ovidiu

Un barbat de 60 de ani si-a pierdut viata si o femeie de 80 de ani a ajuns in coma in spital, dupa ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon intr-o locuinta din Cisnadie. Tragedia s-a petrecut din cauza unei centrale defecte.

Un barbat de 60 de ani si-a pierdut viata iar o femeie de 80 de ani a fost si ea cat pe ce sa moara, din cauza emisiilor de monoxid de carbon ale centralei din imobilul in care locuiau. Barbatul care si-a piedut viata locuia in chirie la femeia de 80 de ani de cateva luni. Un vecin care nu i-a mai vazut iesind din casa de mai bine de o zi le-a batut la usa, si cum cei doi nu au raspuns, barbatul a batut in geam si s-a uitat sa vada daca e cineva acasa. Atunci a vazut trupul neinsufletit al chiriasului, care zacea in bucatarie. Omul nu a stat pe ganduri, si a cautat o modalitate de a intra in casa. Gestul vecinului a salvat practic viata batranei, care era inconstienta si care a mai putut fi salvata de catre echipajul SMURD ajuns de urgenta la fata locului. Cazul a fost preluat de catra Politia Orasului Cisnadie. Oamenii legii au stabilit ca trupul neinsufletit al barbatului decedat nu prezenta urme de violenta, si ca a fost bvorba despre o intoxicatie accidentala cu monoxid de carbon. Pana astazi, starea femeii care a ramas internata la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Sibiu s-a imbunatatit.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Incendiu devastator la un service auto de pe Bieltz

Un incendiu deosebit de violent care a izbucnit la sfarsitul saptamanii trecute la un service auto de pe strada Biletz din Sibiu a distrus atelierul auto, trei masini si s-a extins si la o casa din vecinatate. Pompierii au stabilit ca incendiul a pornit de la un scurtcircuit electric. Infernul […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro