Interventie speciala a pompierilor sibieni

Hila Ovidiu

Pompierii sibieni au fost solicitati in cursul acestei zile sa intervina in parcarea de la fosta „Cazarma 90” pentru a asigura masurile de preventie a incendiilor dupa ce din rezervorul unui autoturism incepuse sa se scurga combustibil. Cel care a sesizat potentialul pericol a fost chiar unul dintre paznicii parcarii care a simtit miros de benzina.

„Au fost semnalate scurgeri de combustibil dintr-un autoturism. S-a actionat cu mijloacele din dotarea autospecialei si a fost monitorizata zona pentru inlaturarea riscului de aparitie a unui incendiu.”, a declarat Cristina Criveanu, purtator de cuvant al ISU Sibiu.

Pompierii au actionat in zona aproximativ 2 ore pana cand a fost depistat proprietarul autoturismului. Ulterior acesta a preluat masina.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Peste 860 de elevi contesta rezultatele bacalaureatului de vara

862 de candidati care au sustinut saptamana trecuta probele scrise ale bacalaureatului s-au declarat nemultumiti de notele pe care le-au primit si au depus contestatii in cele 4 ore pe care le-au avut la dispozitie pentru aceasta actiune. Cei mai multi au fost nemultumiti de notele primite la examenul de […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro