intervenţie isu sibiu – actualizare

Revenire incendiu Viile Sibiului.
Incendiul s-a manifestat în hala operatorului economic. Acesta a fost lichidat de către pompierii sibieni în cel mai scurt timp fără a afecta restul halei.
Au ars deșeuri de carton și aparate electrocasnice pe o suprafață de aproximativ 100 mp.
Forțe dislocate: 14 pompieri, două autospeciale de stingere și o autospecială de prim ajutor medical calificat Smurd.
Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de explozia unui recipient sub presiune.

S-au acordat îngrijiri medicale pentru două persoane de sex feminin, o femeie de aproximativ 42 de ani cu atac de panică respectiv o femeie de aproximativ 42 de ani cu arsuri de gradul I la nivelul feței care a fost transportată la UPU Sibiu.

ŞTIREA INIŢIALĂ

ISU Sibiu intervine de urgență cu două echipaje de pompieri militari cu autospeciale de stingere în municipiul Sibiu, zona Viile Sibiului, str.Viticultorilor pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit în curtea unui operator economic cu domeniul de activitate prelucrarea deșeurilor.
Din primele informații, incendiul se manifestă pe o suprafață de aproximativ 100 mp și ard deșeuri de carton depozitate în curtea operatorului economic.
In momentul de față incendiul este localizat și se lucrează pentru lichidarea acestuia.

foto arhivă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Baza SALVAMONT din Păltiniș gata peste 2 ani. Au fost contractate lucrările de execuție

Consiliul Județean Sibiu a semnat zilele acestea contractul de execuție lucrări pentru ”Construire bază de salvare SALVAMONT Păltiniș, în municipiul Sibiu” cu asocierea TOTAL NSA AG Construct SRL și Pro Hart Group SRL. Valoarea contractului este de 2.246.259,32 lei fără TVA, iar durata de realizare a bazei este de 24 […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro