Interventie a pompierilor in centrul orasului

Hila Ovidiu

Interventie de urgenta a pompierilor sibieni in Piata Mare a Sibiului. Salvatorii au folosit o autoscara de lucru la mare inaltime pentru a dobori de pe o cladire elemente de decoratiune care riscau sa cada in capul trecatorilor.

Pompierii sibieni au intervenit de urgenta in cursul acestei zile in Piata Mare a Sibiului pentru a da jos de pe o cladire istorica elemente de constructie care riscau sa se desprinda si sa cada in capul trecatorilor. Interventia a durat aproximativ o jumatate de ora, timp in care salvatorii au desprins de pe asteriala mai multe elemente decorative.

Aceasta nu este prima interventie de acest gen in centul istoric. Pompierii sunt solicitati periodic sa intervina pentru a dobori elemente decorative de pe cladirile istorice. Problema este insa mult mai spinoasa decat pare. Si asta pentru ca reabilitarea cladirilor istorice cade in sarcina proprietarilor cladirii. Insa orice interventie de acest gen este foarte costisitoare dat fiind faptul ca vorbim despre cladiri monument iar locuitorii acestora nu au bani sa le renoveze.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Internshipuri platite incepand din aceasta luna

Veste buna pentru tinerii care sunt studenti si in paralel fac practica in companii prin programe de internship. Firmele vor fi obligate de luna aceasta sa ii plateasca pentru activitatea prestata. Suma minima acordata este jumatate din salariul mediu brut. Luna august vine cu vesti bune pentru tinerii aflati la […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro