Interlop dupa gratii

Hila Ovidiu

Cosmin Nicolae Marin, zis Tantana, unul din liderii gruparii Lenis, a fost condamnat de catre Tribunalul Alba la opt ani de inchisoare cu executare. Asupra lui planeaza un lung sir de acuzatiii grave precum aderarea si constituirea unui grup infractional organizat, sataj, violare de domiciliu, amenintre, lovire şi alte violente, vatamarea corporala grava, instigare la lipsire de libertate, distrugere si multe altele.

Cosmin Nicolae Marin, zis Tantana, unul din liderii temutei grupari Lenis, a fost condamnat de catre Tribunalul Alba la opt ani de inchisoare cu executare.  Tantana a fost trimis in judecata pentru un sir lung de infractiuni, respectiv aderarea si constituirea unui grup infractional organizat, complicitate la inselaciune, santaj, complicitate la santaj, complicitate la violare de domiciliu, violare de domiciliu, amenintare, lovire si alte violente, vatamarea corporala grava, instigare la lipsire de libertate, distrugere, portul fara drept a unor obiecte confectionate pentru lovire, ultraj contra bunelor moravuri, folosirea si detinerea fara drept de arme de foc si a munitiei aferente.  Magistratii Tribunalului Alba l-au condamnnat pe Tantana la pedepse care cumuleaza 57 de ani de inchisoare. Dintre acestea, va executa insa doar pedeapsa cea mai grea, 5 ani si 6 luni,  pentru aderare si constituire a unui grup infractional organizat, pedeapsa pe care judecatorul a decis sa o majoreze cu 2 ani si 6 luni, astfel incat, in final, Tantana va executa 8 ani de detentie.  Sentinta Tribunalului Alba a fost atacata cu recurs atat de catre Cosmin Marin cat si de catre DIICOT, iar dosarul se judeca la Curtea de Apel Alba Iulia, un termen intermediar fiind fixat pentru 28 august.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Prudenta maxima in trafic

In judetul Sibiu, sezonul estival atrage dupa sine si ample lucrari de reabilitate a carosabilului, atat pe principalele artere din municipiu, cat si pe drumurile nationale. Dat fiind faptul ca la sfarsit de saptamana se inregistreaza valori foarte mari de trafic, iar DN 14 este in reabilitatre, politistii indeamna la […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro