Întâlnire la Prefectură

stiri redactie

În cursul zilei de astăzi, 29 mai a.c., Prefectul județului Sibiu, domnul Mircea Crețu, împreună cu Inspectorul Școlar General, domnul Alexandru Dumbravă, au efectuat o serie de vizite la scoli din județ pentru a vedea dacă au implementat corespunzător măsurile de prevenire și combatere a îmbolnăvirilor cu SARS CoV-2, ținând cont că începând cu 2 iunie, elevii din clasele a VIII-a și a XII-a încep pregătirile pentru examenele naționale, respectiv bacalaureat.

Un număr de 5 școli au fost vizitate astăzi, după cum urmează:
– Școala Gimnazială „Octavian Goga” Rășinari
– Școala Gimnazială Poplaca
– Școala cu clasele I-VIII Șura Mică
– Școala cu clasele I-VIII Bîrghiș
– Liceul Tehnologic Iacobeni

„În urma vizitei de astăzi am rămas plăcut surprins de felul în care s-au pregătit școlile pentru a crea un mediu sigur și protector pentru copii, dar primitor totodată, astfel încât aceștia să nu simtă o presiune a măsurilor impuse. Doresc pe această cale să felicit directorii unităților de învățământ pentru implicarea și modul eficient de a gestiona implementarea acestor măsuri și asigurarea materialelor de protecție din fiecare școală. De asemenea doresc să felicit și cadrele didactice pentru dăruirea de care au dat dovadă prin felul în care au implementat măsurile impuse. Copiilor le urez mult succes la pregătiri și examene!” transmite Mircea Crețu, Prefectul județului Sibiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

VÂLCEA - LA DATORIE, PENTRU SIGURANȚA DUMNEAVOASTRĂ

Polițiștii vâlceni vor fi la datorie pentru ca întreaga comunitate să se bucure în liniște și siguranță de week-end-ul prelungit ce urmează. Peste 200 de polițiști vor acționa zilnic , împreună cu celelalte instituții cu atribuții în asigurarea ordinii și liniștii publice, pentru prevenirea evenimentelor neplăcute, protejarea drepturilor și libertăților […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro