Intalnire cu presa

Hila Ovidiu

Intalnire cu presa la Primaria Sibiu. Timp de doua zile institutia municipala a fost gazda mai multor discutii intre autoritati, politicieni, oameni de afaceri si bineinteles, presa. Ziua de sambata a fost dedicata tinerilor care doresc sa isi inceapa o cariera in mass media.

17.10.2014 16:08

Evenimentul pus la cale de catre Asociatia pentru Infrumusetarea Orasului a adus in fata tuturor celor interesati toti reprezentantii mass-mediei locale. Seria dezbaterilor a inceput vineri seara si a continuat pe aproape tot parcursul zilei de sambata. Ziua de sambata a fost dedicata dezbaterilor cu politicienii, a vizat intalniri cau tinerii care doresc sa urmeze o cariera in mass-media si a adus fata in fata purtatorii de cuvant ai institutiilor sibiene cu reprezentantii presei locale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Festivalului de Jazz cel mai longeviv din tara

Festivalul de Jazz are zeci de ani de existenta. Pe vremuri oameni din toate colturile tarii veneau cu trenul la Sibiu pentru a lua parte la manifestatiile culturale. Unul dintre cei mai mari sustinatori ai festivalului era chiar Nicu Ceausescu. Sibbiu Jazz Festival este una dintre manifestarile culturale care au […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro