Institutiile publice au lacatul pe usa

Hila Ovidiu

Angajatii de la stat au plecat deja in minivacanta. In aceasta perioada toate institutiile statului sunt inchise. Cu program special vor lucra totusi cei de la Starea Civila si Gradina Zoologica.

Daca aveti de efectuat plati este cazul sa va grabiti. Dupa trecerea zilelor libere incasari se mai fac doar in data de 27 decembrie cu program normal in data de 28 decembrie acestea se vor face doar intre orele 8.00 si 9.30. Activitatea la ghiseele Directiei Fiscale va fi reluata esectiv abia anul viitor. Astfel pentru platile fara debit acestea vor fi deschise din data de 3 ianuarie 2013 iar platile cu debit vor putea fi efectuate din data de 9 ianuarie. La Serviciul de Stare Civila vor lucra doar cei de la compartimentul Decese. Aici vor putea fi inregistrate trecerile in nefiinta ale oamenilor si in zilele de 24, 29 si 31 decembrie dar numai intre orele 9.00 si 13.00. decesele produse in zilele de 24 si 31 decembrie si nedeclarate in zilele respective vor putea fi inregistrate doar cu aprobarea Parchetului in data de 27 respectiv 3 ianuarie. Cu program special va functiona si Tursibul astfel daca luni mijloacele de transport public au circulat normal pana la ora 22.00 in zilele de 25, 26 si 30 decembrie dar si in 1 si 2 ianuarie 2013 acestea vor circula cu program specific unei zile de duminica. In zileel de 27, si 28 se va circula cu program de zi lucratoare iar in 29 cu program aferent zilelor de sambata.Exceptie de la toate aceste reguli face Gradina Zoologica. Aceasta poate fi vizitata pricand ea functionand dupa programul normal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Nu faceti excese alimentare!!!

Mancati moderat!!! Acesta este cel mai important sfat pe care vi-l dau medicii pentru a trece cu bine peste perioada sarbatorilor cand mesele romanilor sunt pline cu bunatati. Recomandarea este adresata in mod express celor care au tinut Postul Craciunului. Grija mare la ce si cat mancati!!! Acesta este unul […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro