Inspector antifraudă din Capitală, reţinut de DNA pentru luare de mită

Hila Ovidiu

Un inspector din Direcţia Generală Antifraudă Fiscală (DGAF) a fost reţinut, miercuri noapte, de procurorii DNA, fiind acuzat că a pretins şi a primit mită 2.000 de lei şi 1.200 de dolari de la doi administratori de standuri dintr-un complex comercial din Ilfov, pentru a nu-i sancţiona.

Procurorii DNA au dispus, miercuri noapte, punerea în mişcare a acţiunii penale şi reţinerea pentru 24 de ore a inculpatului lui Dan-Constantin Iarîm, inspectorîn cadrul Direcţiei Generale Antifraudă Fiscală Bucureşti, sub aspectul săvârşirii a două infracţiuni de luare de mită.

Potrivit anchetatorilor, miercuri, Iarîm, în calitate de inspector antifraudă, a pretins şi primit de la doi administratori ai unor standuri într-un complex comercial situat în judeţul Ilfov, sumele de 2000 lei şi 1.200 dolari, pentru a nu le aplica sancţiuni, conform îndatoririlor de serviciu, respectiv o amendă contravenţională şi sistarea activităţii agentului comercial.

Iarîm urmează a fi prezentat, joi, Tribunalului Bucureşti cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Accident teribil, la Iaşi: Un bărbat a murit după ce a fost călcat de trei maşini, pe o trecere de pietoni

Un bărbat de 53 de ani, din comuna ieşeană Gropniţa, a murit, în noaptea de miercuri spre joi, după ce a fost călcat de trei maşini pe o trecere de pietoni de pe drumul european care intră în municipiul Iaşi dinspre Leţcani. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Iaşi, bărbatul […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro