Inscrieri incheiate. Oficial.

Hila Ovidiu

Oficial s-au icheiat inscrierile pentru calasa I si clasa pregatitoare. Daca nu se schimba pe ultima suta de metri legea educatiei, la Sibiu aproximativ 7 mii de copii vor merge la scoala in toamna. Aici nu  sunt insa socotiti si  cei care se vor inscrie pe ultima suta de metri.

Aproximativ 7 mii de copii cu varste intre 6 si 7 ani au fost inscrisi la scoala in clasa pregatitoare sau clasa intai in functie de varsta. Cei mai multi au fost cu varste de 7 ani. Pana la ora actuala la clasa pregatitoare s-au inscris ceva mai putini copii decat era preconizat initial. Cel mai probabil cei care nu au apucat sa isi depuna dosarele sunt din mediul rural. Si acestia vor fi insa nevoiti sa mearga la scoala. Se vor putea inscrie pe timpul verii pana la 1 septembrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Show la politie

Un tanar de 31 de ani din Sibiu a facut un show de zile mari, vineri seara, la sediul Politiei Rutiere din Sibiu. Omul a fost prins la volan mort de beat si fara permis. Poitistii au luat decizia sa-l conduca la sediu, insa soferul de ocazie nu s-a lasat […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro